O nama

Logovježbaonica je kabinet za logopedske usluge osnovan 2019. godine s ciljem pružanja stručne podrške djeci predškolske i školske dobi kod kojih se javljaju različiti oblici poteškoća jezika, govora i komunikacije.
U Logovježbaonici vas čeka Manuela Pilatuš, magistra logopedije s višegodišnjim iskustvom rada u predškolskom i školskom sustavu te sustavu socijalne skrbi.

Logoped je stručnjak koji se bavi prevencijom, otkrivanjem, dijagnosticiranjem i tretmanom poremećaja komunikacije, jezika i govora.

U Logovježbaonici nudimo usluge savjetovanja, dijagnostike i terapije komunikacijskih i jezično – govornih poremećaja, pripremu za školu namijenjenu našim najmlađim klijentima, kao i pomoć u učenju za školarce.

Uz primjerene oblike poticanja, prilagođene potrebama i interesima svakog pojedinog klijenta, stvaramo okruženje za učenje i usvajanje novih navika, znanja i vještina koje zajednički učimo prenijeti i u sve aspekte svakodnevnog života i funkcioniranja.

Želimo istaknuti kako nam je od velike važnosti ostvarivanje kvalitetnog, partnerskog odnosa s roditeljima koji temeljimo na brojnim savjetovanjima i edukaciji, a sve s ciljem kvalitetnijeg, bržeg i uspješnijeg otklanjanja poteškoća koje se kod djeteta manifestiraju.

Kontaktirajte nas i dogovorite svoj termin savjetovanja 🙂

logoped zagreb, logoped, logovjezbaonica
logoped-zagreb

Ljeto u Logovježbaonici

Dragi roditelji, budući da jezično - govorne teškoće nažalost ne uzimaju godišnji odmor preko ljeta, a ljetni je period vrijeme kada je vaše dijete rasterećeno od većine uobičajenih školskih i drugih obveza, u Logovježbaonici to vidimo kao idealnu priliku za pojačani rad na jezično - govornom razvoju vašeg djeteta.

Možda je to još samo ono "R" koje treba do kraja "izbrusiti", možda je u pitanju školarac koji tijekom školske godine ima izazove s čitanjem i pisanjem, možda se radi o budućem školarcu kojemu će rad na predvještinama čitanja i pisanja pomoći da pun samopouzdanja u rujnu sjedne u školske klupe, ili je jednostavno riječ o listi čekanja na kojoj se dijete nalazi, a koja se nikuda ne pomiče...

Da, da, znamo da i vama i djeci treba odmora i da su planovi za savršeni ljetni odmor u punom jeku. Baš zato smo ovog ljeta odlučili doskočiti prekidima u terapiji koji usporavaju napredak, a ponekad nas i u potpunosti vraćaju na početak! Iz tog vam razloga tijekom srpnja i kolovoza nudimo mogućnost uključivanja u ciklus intenzivne logopedske terapije u trajanju od 2 tjedna (ukupno 8 termina) po akcijskoj cijeni od 200 eura! Dovoljno brzo da ne propustite svu zabavu na moru, a dovoljno efikasno da od jeseni samo nastavimo gdje smo stali, bez nazadovanja u terapiji!

* ponuda vrijedi za sve postojeće, kao i nove klijente

* svi klijenti koji se uključe u ciklus ljetnih terapija, a odluče se i za nastavak logopedskih vježbi od jeseni, imat će prednost pri dobivanju i odabiru jesenskih termina

tel: 099 2098 333
email: logovjezbaonica@logovjezbaonica.hr
kontakt forma: https://www.logovjezbaonica.hr/kontakt/

This will close in 0 seconds