O nama

Logovježbaonica je kabinet za logopedske usluge osnovan 2019. godine s ciljem pružanja stručne podrške djeci predškolske i školske dobi kod kojih se javljaju različiti oblici poteškoća jezika, govora i komunikacije.
U Logovježbaonici vas čeka Manuela Pilatuš, magistra logopedije s višegodišnjim iskustvom rada u predškolskom i školskom sustavu te sustavu socijalne skrbi.

Logoped je stručnjak koji se bavi prevencijom, otkrivanjem, dijagnosticiranjem i tretmanom poremećaja komunikacije, jezika i govora.

U Logovježbaonici nudimo usluge savjetovanja, dijagnostike i terapije komunikacijskih i jezično – govornih poremećaja, pripremu za školu namijenjenu našim najmlađim klijentima, kao i pomoć u učenju za školarce.

Uz primjerene oblike poticanja, prilagođene potrebama i interesima svakog pojedinog klijenta, stvaramo okruženje za učenje i usvajanje novih navika, znanja i vještina koje zajednički učimo prenijeti i u sve aspekte svakodnevnog života i funkcioniranja.

Želimo istaknuti kako nam je od velike važnosti ostvarivanje kvalitetnog, partnerskog odnosa s roditeljima koji temeljimo na brojnim savjetovanjima i edukaciji, a sve s ciljem kvalitetnijeg, bržeg i uspješnijeg otklanjanja poteškoća koje se kod djeteta manifestiraju.

 

Kontaktirajte nas i dogovorite svoj termin savjetovanja 🙂

logoped zagreb, logoped, logovjezbaonica
logoped-zagreb