Blog

Novosti

KUĆNI RED – COVID-19

 

Poštovani klijenti,

s ciljem sigurnosti i zaštite zdravlja svih korisnika usluga logopedskog kabineta Logovježbaonica, u nastavku slijedi nekoliko smjernica vezanih uz posjet logopedskom kabinetu.

 • Količina dostupnih termina i vrijeme početka pojedinih terapija su korigirani na način da je povećan vremenski razmak između termina (minimalno 15 minuta) kako bi se ostavilo dovoljno vremena za prozračivanje prostora te dezinfekciju radnih površina i materijala.
 • Molimo vas da NE DOLAZITE ukoliko kod sebe ili djeteta primijetite povišenu tjelesnu temperaturu ili bilo koji drugi simptom COVID-19 virusa !!!
 • Izuzev toga, pravila o načinu otkazivanja termina I DALJE VRIJEDE.
 • Mole se klijenti da na termin dolaze na vrijeme (najpoželjnije tek koju minutu neposredno prije termina) te da NE KASNE po djecu kako bi se izbjeglo susretanje više osoba u prostoru kabineta ili ispred njega.
 • Dijete u kabinet dolazi u pratnji samo jedne odrasle osobe (iznimka vrijedi za roditelje koji nemaju drugu mogućnost zbrinjavanje mlađe braće ili sestara).
 • Preporučamo da klijenti po dolasku u kabinet pokucaju i pričekaju ispred vrata da ih se pusti unutra.
 • Po ulasku u kabinet roditelj OBAVEZNO dezinficira vlastite ruke te u wc-u djetetu opere ruke toplom vodom i sapunom, sukladno epidemiološkim preporukama o pranju ruku.
 • Mole se roditelji da u kabinetu nose zaštitne maske za lice. Dijete NE MORA nositi masku. Vezano uz spomenute maske, molimo roditelje da pripreme dijete na to da će logoped nositi masku te im na način primjeren dobi objasne razlog zašto je tome tako. Logoped će nositi masku tijekom cijelog tretmana, a u slučajevima kada je neophodno da dijete vidi lice/usta logopeda, će se održavati primjeren razmak između logopeda i djeteta i/ili koristiti zaštitni vizir za lice.
 • Roditelj/pratnja se u kabinetu zadržava što je kraće moguće. Za sve opširnije povratne informacije, pitanja i savjete stojimo na raspolaganju putem e-maila, sms-a te whatsappa. Moguće je i savjetovanje roditelja u kabinetu (bez djeteta) uz prethodnu rezervaciju termina.
 • Nakon završetka tretmana, roditelj će s djetetom biti upućen na stražnji izlaz kako bi se izbjeglo susretanje s drugim osobama u hodniku zgrade.
 • Korištenje igračaka će se, u slučajevima kada je to moguće (starija predškolska i školska djeca) svesti na minimum, a po završetku tretmana sva korištena sredstva bit će propisno dezinficirana. Također će se voditi računa da tijekom jednog radnog dana više djece ne koristi istu igračku. Iz tog razloga naručeni su i dodatni materijali za rad kojima će se umanjiti mogućnost korištenja istih igračaka na većem broju djece.
 • Plaćanje usluga vrši se po završetku tretmana, roditelj stavlja novac na stol, a na isti način logoped vrši vraćanje ostatka novca i izdavanje računa. Radimo na tome da u skorije vrijeme uvedemo mogućnost kartičnog plaćanja.

Apeliramo još jednom na sve klijente da se pridržavaju ovih uputa kako bismo svi zajedno odgovornim ponašanjem doprinijeli održavanju kontrole nad nastalom situacijom i nastavili s pružanjem usluga koje su djeci prijeko potrebne!

Ljeto u Logovježbaonici

Dragi roditelji, budući da jezično - govorne teškoće nažalost ne uzimaju godišnji odmor preko ljeta, a ljetni je period vrijeme kada je vaše dijete rasterećeno od većine uobičajenih školskih i drugih obveza, u Logovježbaonici to vidimo kao idealnu priliku za pojačani rad na jezično - govornom razvoju vašeg djeteta.

Možda je to još samo ono "R" koje treba do kraja "izbrusiti", možda je u pitanju školarac koji tijekom školske godine ima izazove s čitanjem i pisanjem, možda se radi o budućem školarcu kojemu će rad na predvještinama čitanja i pisanja pomoći da pun samopouzdanja u rujnu sjedne u školske klupe, ili je jednostavno riječ o listi čekanja na kojoj se dijete nalazi, a koja se nikuda ne pomiče...

Da, da, znamo da i vama i djeci treba odmora i da su planovi za savršeni ljetni odmor u punom jeku. Baš zato smo ovog ljeta odlučili doskočiti prekidima u terapiji koji usporavaju napredak, a ponekad nas i u potpunosti vraćaju na početak! Iz tog vam razloga tijekom srpnja i kolovoza nudimo mogućnost uključivanja u ciklus intenzivne logopedske terapije u trajanju od 2 tjedna (ukupno 8 termina) po akcijskoj cijeni od 200 eura! Dovoljno brzo da ne propustite svu zabavu na moru, a dovoljno efikasno da od jeseni samo nastavimo gdje smo stali, bez nazadovanja u terapiji!

* ponuda vrijedi za sve postojeće, kao i nove klijente

* svi klijenti koji se uključe u ciklus ljetnih terapija, a odluče se i za nastavak logopedskih vježbi od jeseni, imat će prednost pri dobivanju i odabiru jesenskih termina

tel: 099 2098 333
email: logovjezbaonica@logovjezbaonica.hr
kontakt forma: https://www.logovjezbaonica.hr/kontakt/

This will close in 0 seconds